De første årene var vi på denne plassen, men i 2016 flyttet vi til en ny plass, Solbergstøa Camping, litt nærmere Drammen.

I 2011 bestemte vi oss for å anskaffe campingvogn og begynte å se litt på forskjellige plasser. Vi ønsket et sted ikke for langt fra Drammen og etter litt tid falt valget på en plass i Austbygde, i Tinn, Telemark, Sandviken Camping.

Det er flere grunner til dette valget. Avstanden fra Drammen er grei, 11,8 mil, som vi gjør unna på 1 time og 3 kvarter. Vanligvis er det også lite trafikk, selv om det kan være litt tett trafikk mellom Hokksund og Kongsberg, en fredag ettermiddag.

Plassen er ganske liten og intim og har nybygde, gode sanitærhus og et trivelig vertskap. Når Torunn i tillegg hadde familie på plassen som hadde vært der i 20-30 år, var det et viktig punkt. Svein-Martin har famlie på Miland og har vært på gården på Miland i nær sagt alle ferier når han var liten, og har vel nærmest kommet "hjem igjen", ved å sette vogna i Austbygde.

Når Kongsbergbussen hadde hatt sitt faste stopp i Austbygde og en kjørte forbi den røde låven med teksten "Velkommen til Sandviken Camping" var det bare en halv time igjen med bussen før en var fremme ved gården. Gode barndomsminner.


Oversikt over Sandviken Camping i 2014. Noen flere vogner i 2012, se nedenfor.


Oversikt over Sandviken Camping pinsen 2012(2012.05.27)

Hjemmeside: Sandviken Camping
FaceBook: Sandviken Camping