Høsten 2013 ødelagt; Flytting til ny plass

Vi måtte dessverre flytte til en annen plass på Sandviken og dette ødela hele høsten for oss på plassen i 2013. Etter avtale med vertskapet fikk vi en ny plass litt lenger bort og satte igang med flyttingen. Vi fikk heldigvis hjelp av familie med bra redskap, så selve hovedflyttingen var unnagjort på en helg i oktober. Men det er mye og ordne, så alt blir vel ikke klart før til våren 2014.


Riving av gammel plass.

 
Plattingen ble delt i 2 med god hjelp fra fetter Jørgen.


Nesten ferdig på ny plass.

Lenke til bildealbum på FaceBook.

 

Sommer 2013

Vi hadde bare en uke på vogna sommeren 2013, men det var en fantastisk uke, med et helt utrolig vær. Nesten 30 grader. Vi badet i Tinnsjøen, selv om det bare var 15-17 grader varmt(eller kaldt).

Vinter 2012/2013

Vi har ikke vært her så mye på vinteren, men tok noen få turer for å sjekke snøen. Påsken var også fin her.

Det var mye is på Tinnsjøen, opptil 60 cm tykkelse.

Sommer 2012, en våt fornøyelse

Siden dette var første året med campingvogn, skulle vi ta hele ferien her og vi var på plassen i 4 uker i 2012. Sommeren var egentlig ikke så bra, mye regn, men vi var en del på fjellet og hadde tross alt noen fine uker her.

Mange hyggelige mennesker på plassen og vi hadde også en del besøk av venner og kjente i løpet av sommeren.

Vi var nå helt ferdig med plattingen og syns vi har fått en flott plass:

Bygging av platting i 2012

Bygging av platting startet umiddelbart etter at vogna var på plass. For å bli raskt ferdig og for å få færrest mulig forstyrrelser, ble noen ukedager også tatt i bruk. I løpet av noen turer opp til plassen, var plattingen klar.